ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ

Εκδόσεις Κοινοχρήστων

Η εταιρεία μας, εμείς για εσάς, γνωρίζοντας τις απαιτήσεις διαχείρισης μιας πολυκατοικίας καθώς και τις δυσκολίες που ενέχει η είσπραξη των κοινοχρήστων ευελπιστεί να λειτουργήσει ως καταλύτης αυτών, με αποτέλεσμα την σωστή λειτουργία της και την διατήρηση της άριστης σχέσης των ενοίκων της πολυκατοικίας.

Στελεχωμένη από έμπειρο προσωπικό, με προγραμματισμό, αξιοπιστία και οργανωμένη υποστήριξη από ειδικευμένους και υπεύθυνους συνεργάτες εγγυάται την άμεση διανομή, διαχείριση και είσπραξη κοινοχρήστων καθώς και την αποτελεσματική αποκατάσταση των όποιων τεχνικών ή νομικών ζητημάτων προκύψουν.

Γι αυτό το λόγο σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, (έκδοση, διαχείριση, είσπραξη κοινοχρήστων) προκειμένου να ωφελείστε από το χρόνο σας και να απαλλαγείτε από επιπλέον άγχος που προκαλούν οι διάφορες υπηρεσίες (δημόσιες ή ιδιωτικές) για την αποπληρωμή των δαπανών της πολυκατοικίας σας. (ΔΕΗ, ΔΕΥΑΧ,..).

Ακόμα αναλαμβάνουμε να πληρώνουμε κάθε συνεργάτη για τις παροχές που προσφέρει στην πολυκατοικία σας (συντήρηση ανελκυστήρα, καθαριότητα, κ.α).