ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ

Διαχειρίσεις Κτιρίων

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ, ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ

Εξειδικευόμαστε από το 2010 στη σωστή και αξιόπιστη διαχείριση κτιρίων, πολυκατοικιών, δωματίων και τουριστικών καταλυμάτων. Με έμπειρους συνεργάτες βρισκόμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή σε οποιαδήποτε ανάγκη σας. Με εξειδικευμένους τεχνικούς βρίσκουμε λύσεις σε όλα τα προβλήματα των κτηρίων και με την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας εξυπηρετούμε τους πελάτες μας σε κάθε γωνιά του νομού Χανίων.
Αναλαμβάνουμε πλήρη καθήκοντα άσκησης διαχείρισης, εισπράξεις, πληρωμές, επιδιόρθωση μικροβλαβών, δικαστική διεκδίκηση οφειλομένων.

Παλαιότερα η θέση του διαχειριστή αποτελούσε αξίωμα και ήταν εξαιρετικά ασύνηθες να μην επιθυμεί κανείς εκ των ιδιοκτητών να αναλάβει χρέη διαχειριστή. Με την πάροδο των ετών, η ίδια θέση άρχισε να γίνεται «αγγαρεία», καθώς οι ρυθμοί της ζωής των περισσοτέρων έχουν γίνει όλο και πιο απαιτητικοί από άποψης χρόνου, καθώς και η δυσκολία εξόφλησης λογαριασμών κοινοχρήστων έγινε πιο συχνό φαινόμενο. Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις της εποχής, δημιουργήσαμε ένα επαναστατικό για το χώρο τμήμα διαχείρισης πολυκατοικιών.

Πιο συγκεκριμένα:
• Ανάληψη της διαχείρισης της πολυκατοικίας ή του κτιρίου όποια σχετική ανάγκη και αν προκύπτει, ενασχόληση με όλα τα καθήκοντα ενός υπεύθυνου διαχειριστή
• Διαχείριση και τακτοποίηση των οικονομικών με πλήρη διαφάνεια
• Φροντίδα για την άριστη συντήρηση του κτιρίου
• Παρακολούθηση και διαφύλαξη της καλής λειτουργίας με πλήρη ενημέρωση και διαφάνεια.
• Απαλλαγή ευθύνης από τους συνιδιοκτήτες από όποια προβλήματα προκύπτουν.
• Ενημέρωση για τα τρέχοντα ζητήματα και αναζήτηση λύσης πάντα λαμβάνοντας υπόψιν τις υποδείξεις σας για τις επόμενες ενέργειες.
• Εποπτεία της εργασίας της καθαριότητας ή άλλων εργασιών συντήρησης ή επισκευής πάντα με γνώμονα την σύμφωνη γνώμη και τις επισημάνσεις σας.
• Παρουσία και υποστήριξη στις Γενικές Συνελεύσεις της πολυκατοικίας
• Διαθέτουμε νομικό τμήμα με εξειδικευμένους Δικηγόρους για οικονομικά και άλλα θέματα πολυκατοικιών που μπορεί να προκύψουν και σας παρέχουμε δωρεάν νομικές συμβουλές.

Διαχειρίσεις Τουριστικών Καταλυμάτων

Αναλαμβάνουμε την πλήρη διαχείριση για την τουριστική εκμετάλλευση του καταλύματός σας. Πάντα σε συνεννόηση με εσάς:
Α) Κοστολογούμε το χώρο σας βάσει διαφόρων παραγόντων (τοποθεσία, μέγεθος, είδος καταλύματος)
Β) Φροντίζουμε για την επαγγελματική φωτογράφιση του καταλύματος
Γ) Καταχωρούμε το κατάλυμά σας στις ανάλογες πλατφόρμες
Δ) Διαχειριζόμαστε πλήρως όλες τις κρατήσεις και σας παρέχουμε άμεση ενημέρωση για τα στοιχεία αυτών
Ε) Είμαστε δίπλα στους επισκέπτες σας (24 ώρες/7 ημέρες) από το check-in και το welcome μέχρι την αναχώρησή τους οπότε και γίνεται ο έλεγχος του καταλύματος για τυχόν ζημιές που μπορεί να προέκυψαν
ΣΤ) Τέλος, αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου το κομμάτι του καθαρισμού του χώρου, των κλινοσκεπασμάτων καθώς και την επιμέλεια αναπλήρωσης των αναλωσίμων (χαρτικά, σαμπουάν, καφέ, ζάχαρη, τσάι κλπ) που παρέχει το κατάλυμά σας
Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες διατίθενται είτε μεμονωμένα είτε συνδυαστικά σε μορφή πακέτου πάντα με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς. Επικοινωνήστε με το γραφείο μας για να κλείσουμε ραντεβού και να σας ενημερώσουμε διεξοδικά για τις υπηρεσίες μας.

 • Πως λειτουργεί η εξωτερική διαχείριση – Οικονομικός τομέας

  Κατά τη διάρκεια του μήνα εξοφλούμε τους λογαριασμούς σας και πληρώνουμε τα συνεργεία σας. Εκδίδουμε τα κοινόχρηστα του μήνα και τα κοινοποιούμε στα διαμερίσματα. Τα ειδοποιητήρια αναγράφουν ημέρα και ώρα είσπραξης απο τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη μας ο οποίος εισπράττει τα κοινόχρηστα πόρτα-πόρτα. Όσα διαμερίσματα δεν εξοφλήσουν τα κοινόχρηστα λαμβάνουν υπενθύμιση – ειδοποίηση για την οφειλή τους και προωθούνται στο τμήμα ανεξοφλήτων.

  Απο εκεί, αρχικά ενημερώνεται τηλεφωνικώς ο ένοικος. Εάν το οφειλόμενο ποσό δεν εισπραχθεί ούτε τον επόμενο μήνα, ειδοποιείται και ο ιδιοκτήτης, καθώς σε περίπτωση που δεν εισπραχθεί το ποσό απο τον ένοικο, υπόχρεος για την εξόφληση είναι ο ιδιοκτήτης. Αναγνωρίζουμε οτι είναι κάτι ανθρώπινο και συνιθισμένο να λείπει κάποιος την ημέρα και ώρα της είσπραξης, για αυτό το λόγο παρέχουμε πολλούς εναλλακτικούς τρόπους για την εξόφληση των κοινοχρήστων. Υπάρχει η δυνατότητα είσπραξης με ραντεβού, την ημέρα και ώρα που επιθυμεί ο ένοικος, ακόμη και στο χώρο της εργασίας του.

  Επίσης κατάθεση του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό σε τράπεζα της αρεσκείας του. Με το που εμφανιστεί η κατάθεση, τα κοινόχρηστα εξοφλούνται και η απόδειξη αποστέλλεται κάτω απο την πόρτα του διαμερίσματος. Γενικότερα, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να επιθυμεί κάποιος να εξοφλήσει τα κοινόχρηστα και να μην βρεθεί ο τρόπος να γίνει αυτό δυνατό.

  Δυστυχώς είναι όλο και πιο συνηθισμένο φαινόμενο να υπαρχει αδυναμία καταβολής ή και άρνηση καταβολής των κοινοχρήστων. Εάν τα κοινόχρηστα παραμείνουν ανεξόφλητα για περίοδο άνω των τριών μηνών, αρχίζουν διαφορετικές διαδικασίες κατα περίπτωση και κατά ύψος οφειλής. Γίνονται διαρκώς τηλέφωνα και αποστέλλονται ειδοποιήσεις κάτω απο την πόρτα του διαμερίσματος με διαφορετικό ύφος, καθώς το να μην καταβάλλει κάποιος τα κοινόχρηστα για μεγάλη περίοδο, δημιουργεί πρόβλημα ρευστότητας, επηρρεάζοντας όλους τους συγκατοίκους της πολυκατοικίας. Εάν παρ΄όλες τις προσπάθειές μας δεν υπάρξει πρόθεση εξόφλησης και κάποια καταβολή απο τον ένοικο ή τον ιδιοκτήτη, τα ανεξόφλητα προωθούνται στο νομικό τμήμα.

  Απο εκεί, γίνεται μια τελευταία ειδοποίηση απο τους νομικούς μας συμβούλους, και ασκείται αγωγή για το οφειλόμενο ποσό. Αυτομάτως το διαμέρισμα επιβαρύνεται και με τα έξοδα άσκησης της αγωγής. Τα ελληνικά δικαστήρια και οι νομικοί μας σύμβουλοι είναι αρμόδιοι για την είσπραξη του ποσού. Δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση να μην εισπραχθεί το διεκδικούμενο ποσό, στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

 • Πως λειτουργεί η εξωτερική διαχείριση – Λειτουργικός τομέας

  Εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες μας περνούν από την πολυκατοικία για την προκαθορισμένη είσπραξη, για ραντεβού εξόφλησης κοινοχρήστων, για να συλλέξουν λογαριασμούς Δ.Ε.Η και ΔΕΥΑΧ, για να παραδώσουν επιστολές και ειδοποιήσεις. Εάν διαπιστωθούν μικροβλάβες ή λαμπτήρες που χρειάζονται αντικατάσταση θα τακτοποιηθούν άμεσα.

  Για μεγαλύτερες ζημιές που τυχόν προκύψουν, ειδοποιούνται ένοικοι και ιδιοκτήτες που εσείς θα ορίσετε, οι οποίοι δίνουν την έγκριση για την επισκευή. Φυσικά όλα τα μεγάλα έργα περνούν απο διαδικασία Γενικής Συνέλευσης και εξέτασης προσφορών.

  Αναπόφευκτα, μια εξωτερική εταιρεία διαχείρισης δεν βρίσκεται μέσα στο κτίριο όλες τις ημέρες και ώρες. Μπορεί να υπάρξει ένα διάστημα μέχρι να διαπιστωθεί μια βλάβη. Ενθαρρύνουμε τους ενοίκους και ιδιοκτήτες να μας ειδοποιούν για οποιαδήποτε ανάγκη της πολυκατοικίας, ωστε να επεμβαίνουμε άμεσα.

 • Τι χρειάζεται να κάνετε για να ενταχθείτε στο πελατολόγιο μας

  Θα χρειαστούμε ένα πρακτικό Γενικής Συνέλευσης, το οποίο θα αναγράφει ότι «Διαχειρίστρια εκλέγεται η ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ όπως αυτή νομίμως εκπροσωπείται». Το πρακτικό θα πρέπει να είναι είτε υπογεγραμμένο από το 501 τοις χιλίοις των ψήφων της συνιδιοκτησίας, είτε πλειοψηφικά υπογεγραμμένο σε διαδικασία Β’ ή Γ΄επαναληπτικής συνέλευσης, αναλόγως με το τι ορίζει ο κανονισμός της πολυκατοικίας σας. Επίσης το ταμείο της πολυκατοικίας (ανεξόφλητα- μετρητά κίνησης-δαπάνες προς χρέωση). Επίσης θα θέλαμε τηλέφωνα ενοίκων και ιδιοκτητών, και τέλος τηλέφωνα των συνεργείων που εξυπηρετούν την πολυκατοικία σας. Αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς και απολαύστε την εύρυθμη λειτουργία του κτιρίου σας με την φροντίδα της «EMEΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ».